Over ons

De motor achter Auto Krook

Albert Krook houdt zich hoofdzakelijk bezig met de inkoop en aansturing van de organisatie. Kim van Ekris en Miguel Hagenaars zijn specialist op het gebied van sales en aftersales. Door een driespan te creëren tussen de inkoop, verkoop en werkplaats kunnen wij onze kwaliteit en zekerheid waarborgen.

Albert Krook

- Eigenaar Auto Krook

Albert Krook is begonnen als automonteur bij Bosch car service Willem Veldhuizen in Loosdrecht, Nadat Albert zijn opleiding als werkplaatsmanager aan het Automotive College succesvol afrondde heeft hij de stap genomen om een eigen onderneming te beginnen: Auto Krook. Albert heeft door zijn achtergrond veel verstand van techniek en is ambitieus gericht op de toekomst om zijn bedrijf verder uit te bouwen.

Kim van Ekris

- Afdeling HRM

Kim van Ekris heeft verkoopmanagement gestudeerd aan het Automotive College in Nieuwegein. Na haar studie is zij in fulltime dienst getrokken bij Auto Krook. In haar vrije tijd wandelt zij graag met haar honden in het bos en doet ze graag een borrel met haar vriendinnen. De sterke eigenschappen van Kim zijn communicatief, betrouwbaar, sociaal en sportief. Kim houdt zich voornamelijk bezig met sales en aftersales.

Miguel Hagenaars

- Afdeling Verkoop

Miguel is begonnen met een ICT-opleiding, maar al gauw bleek zijn liefde voor auto’s de overhand te krijgen. Na zijn overstap voor een studie Bedrijfsmanagement is Miguel aan de slag gegaan met het verkopen van nieuwe auto’s van het merk Suzuki, Mazda en Mitsubishi. De gevolgde ICT-opleiding blijkt nu nog goed van pas te komen. Naast het verkopen van occasions bij Auto Krook, deelt Miguel zijn kennis van ICT met de rest!

Nieuwe mensen maakt nieuwe kansen.

Bij Auto Krook zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van ons bedrijf op het gebied van in- en verkoop van auto’s. Daarbij zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Mocht er een vacature openstaan, dan vind je deze op onze website terug.