Over ons

De motor achter Auto Krook

Albert Krook houdt zich hoofdzakelijk bezig met de inkoop en aansturing van de organisatie en Kim van Ekris is specialist op het gebied van sales en aftersales. Door een tweespan te creëren tussen de verkoop en werkplaats kunnen wij onze kwaliteit en zekerheid waarborgen.

Albert Krook

- Eigenaar Auto Krook

Albert Krook is begonnen als automonteur bij Bosch car service Willem Veldhuizen in Loosdrecht, Nadat Albert zijn opleiding als werkplaatsmanager aan het Automotive College succesvol afrondde heeft hij de stap genomen om een eigen onderneming te beginnen: Auto Krook. Albert heeft door zijn achtergrond veel verstand van techniek en is ambitieus gericht op de toekomst om zijn bedrijf verder uit te bouwen.

Kim van Ekris

- Afdeling HRM

Kim van Ekris heeft verkoopmanagement gestudeerd aan het Automotive College in Nieuwegein. Na haar studie is zij in fulltime dienst getrokken bij Auto Krook. In haar vrije tijd wandelt zij graag met haar honden in het bos en doet ze graag een borrel met haar vriendinnen. De sterke eigenschappen van Kim zijn communicatief, betrouwbaar, sociaal en sportief. Kim houdt zich voornamelijk bezig met sales en aftersales.

Nieuwe mensen maakt nieuwe kansen.

Bij Auto Krook zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van ons bedrijf op het gebied van in- en verkoop van auto’s. Daarbij zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Mocht er een vacature openstaan, dan vind je deze op onze website terug.