Verzekering

Als u een auto koopt ben u wettelijk verplicht minimaal een WA autoverzekering af te sluiten. U kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen. De keuze voor de dekking hangt mede af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. Auto Krook regelt haar autoverzekeringen via Correct Verzekerd. Zij geven u graag advies zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bereken uw autoverzekering gemakkelijk zelf

U kunt hiernaast gemakkelijk zelf uw premie berekenen voor een autoverzekering. Vul het kenteken en uw postcode en huisnummer in en ontvang direct de scherpe aanbiedingen.

Soorten dekkingen

De WA-verzekering vergoedt de schade die met uw auto wordt toegebracht aan derden. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd.

WA+beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. ruitbreuk, diefstal, brand, en storm. Schade aan uw eigen auto (schuldschade) die u zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed. Beperkt cascoschades, zoals ruitschades of inbraakschades zijn niet van invloed op de no-claim korting.

WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

Bron: https://www.correctverzekerd.nl/verzekering-vergelijken/autoverzekering-vergelijken/