COVID-19

Covid-19 maatregelen

Bij Auto Krook vinden wij het belangrijk dat u, ondanks het coronavirus, veilig een auto kunt kopen. Wij doen erg ons best om het zo veilig mogelijk te houden. voor zowel de klant als de werknemer.

Wij vragen u om te bellen voordat u langs komt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de afspraken over de gehele dag worden verspreid. Ook bieden wij private shopping aan.

Handen ontsmetten
Bij binnenkomst wordt u verzocht om uw handen te ontsmetten. Wij hebben een ontsmettingsgel voor u klaar staan.​
1,5 meter afstand
De verkoper zal ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand van u houden, wij vragen u dan ook om hier rekening mee te houden.
Handschoenen
Tijdens het verkoopgesprek zal de verkoper handschoenen dragen en niet bij u in de auto gaan zitten.
Handen ontsmetten
Mocht u toch vragen hebben over iets in de auto, dan zal de verkoper u vragen uit de auto te stappen zodat hij het u op een veilige afstand kan uitleggen.

Wij vragen u om niet langs te komen op het moment dat u verkouden bent of andere mogelijke corona klachten heeft. Mocht u toch graag de auto willen hebben, dan kunt u een aanbetaling doen en zal de auto gereserveerd worden voor op het moment dat u weer beter bent.

Het nieuwe private shopping

Bij Auto Krook kunt u veilig op zoek naar uw nieuwe auto. Mocht u graag een auto bekijken zonder dat er andere klanten in uw omgeving zijn? Maak dan gratis gebruik van Private Shopping.

Wat zijn de voorwaarden?​

Hoe werkt dit precies?